Genealogie van de familie Stroomberg, Admiraal, Biesbroek, Gezelle, Kisjes, Made, Maden, Steeg, Veen, Zwaal

News
Stamboom update oktober 2019
October 23, 2019 - 11:36:27 a.m.

Vandaag heb ik een nieuwe versie online gezet met nieuwe gegevens die ik heb gekregen van Carolina Aarts en Rob Schipper. Tevens waren er wat kleinen updates te vinden in de archieven en deze heb ik ook verwerkt in de stamboom.

Stamboom update september 2019
September 25, 2019 - 9:37:43 p.m.

Het is een tijd geleden dat ik een update had geplaatst. Er zijn wat kleine updates bij gekomen. De laatste tijd is het zeer moeilijk nieuwe gegevens te vinden en is het lang wachten tot dat er nieuwe gegevens vrijgegeven worden. Helaas krijg ook telkens geen antwoorden van levende familie leden. 

Op dit moment weet ik hiermee geen raad, kan het zijn dat ze bang voor de prive gegevens of is er totaal geen intresse. Ik zal me blijven inzetten voor de nieuwe gegevens die momenteel mondjes maat binnen komen. 

Tevens probeer ik ook buiten de burgelijke stand gegevens te kijken, maar dit is helemaal lastig aangezien deze zaken meestal nog niet geindexeerd zijn. Waarschijnlijk liggen nog stapels documenten in het archief van Zwolle. Ik heb daar ooit eens notarieel archief stukken op de foto gezet. Maar in de haast is het meeste niet leesbaar. Dus hier zal ik nog eens een keer wat betere foto's van maken. Maar dat was maar een topje van de ijsberg. Helaas heb ik te weinig tijd om hier goed voor te gaan zitten en dit uit te pluizen.

Hopelijk blijven de nieuwe gegevens binnen komen zodat ik de stamboom weer kan updaten. Tot horens en dank je wel voor het kijken en eventueele feedback.

Stamboom update december 2017
December 27, 2017 - 2:11:07 p.m.

Vandaag zijn er veel nieuwe gegevens bij gekomen, vooral nieuwe datums. Tevens zijn er ook veel nieuwe bronvermeldingen bij geplaatst. Deze waren niet overal nog bijgevoegd. Er zullen er zeker nog veel zijn die nog geen vermelding hebben maar zal langzaam en zeker bij gevoegd gaan worden.

Mochten jullie nog extra gegevens hebben voor mij schroom niet om hier mij over te contacteren. 

Nieuwe gegevens
January 1, 2017 - 1:04:15 p.m.

Beste wensen en een gezond 2017 toegewenst.

Vandaag ook nieuwe gegevens en scans toegevoegd aan de stamboom.

 

Update stamboom
October 29, 2015 - 9:16:52 p.m.

Vandaag is er een grote update online gegaan voor de familie naam Geselle incl alle gevonden scan die hierbij horen. ik ben er nog lang niet voor de familie tak. Er zullen nog wat tripjes naar het gemeente archief in Den Haag voor nodig zijn.

More news articles
Statistics — Genealogie van de familie Stroomberg, Admiraal, Biesbroek, Gezelle, Kisjes, Made, Maden, Steeg, Veen, Zwaal

This family tree was last updated on October 23, 2019.

Individuals
Males
2,977
50.1%
Females
2,936
49.5%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
7,363
Total users
15
Genealogie van de familie Stroomberg, Admiraal, Biesbroek, Gezelle, Kisjes, Made, Maden, Steeg, Veen, Zwaal
Slide show

On this day
No events for living individuals exist for today.